Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Nämä ehdot koskevat Härkälän Konekauppa Oy:n verkkokaupasta tilattuja/ostettuja tuotteita. Tilatessaan tuotteet asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ostohetkellä. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Härkälän Konekaupan pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Asiakasrekisteri sijaitsee yrityksen verkkosivujen palvelimella Suomessa. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero jotta tilaaminen verkkokaupassa on mahdollista.

Tilaus ja maksu

Tuotteet tilataan verkkokaupasta ja siitä toimitetaan tilausvahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiyhteyttä. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksaminen verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan asiakkaan verkkokaupassa valitseman toimitustavan mukaisesti. Toimituskulut lisätään lopulliseen ostosummaan.

Toimitusaika

Tuotteilla on 2-14 päivän toimitusaika.

Vaihto- ja palautusoikeus

Postimyynnissä noudatetaan 14 pv vaihto- ja palautusoikeutta. Jos et ollutkaan tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden sisällä. Ilmoitathan palautuksesta etukäteen myös sähköpostitse, jossa on mainittu palautus, yhteystietosi, sekä tilinumero, johon palautus suoritetaan kuluttajansuojalain antamassa määräajassa. Pakkaa tuote huolellisesti, sillä tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote lähetetään postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: Härkälän Konekauppa Oy, Hämeensaarentie 4, 13100 Hämeenlinna. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Reklamaatiot

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Härkälän
Konekauppaan sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

Toimituksessa rikkoutunut tuote

Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua postin kuljetuksessa. Mikäli tuote on
vahingoittunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tuotteen kuljettaneeseen tahoon. Ota myös yhteys
Härkälän Konekauppaan niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

 

Härkälän Konekauppa Oy

Mäkeläntie 7 (Tiiriö)
13130 Hämeenlinna

Puh. 010 201 2910
joonas.pirttila@outlook.com
pirttilahannu@gmail.com

Myymälän aukioloajat

Arkisin 9.00 - 17.00
Lauantaisin 10 - 14

Huom! voit saada meidät kiinni aukioloaikojen ulkopuolella lähettämällä
Whatsapp viestin!

 Lähetä viesti Whatsapissa!  

Härkälä Huolto

Arkisin 8.00 - 16.00
Lauantaisin 10 - 14

Puh. 0400 586 707 

Varaosat / Takuu asiat

Puh. 010 201 2910 

Tietosuojaseloste - Toimitusehdot